Lediga jobb2018-06-20T18:28:03+00:00

Vill du bli en del av vårt team?

Har du funderat på att spendera tid i ett varmt klimat? Kanske är du intresserad av den spanska kulturen och det spanska språket? Kanske vill du bara ha en förändring i vardagen på kort sikt eller kanske vill du flytta till Spanien för gott?

På Skandinaviska skolan Costa Blanca vill vi ha en lugn och harmonisk atmosfär. Vår personal eftersträvar en god dialog med elever och föräldrar för att skapa delaktighet och medinflytande och den fina kontakten mellan lärare och elev skapar trygghet och ger bra förutsättningar för goda studieresultat. För oss är det viktigt med hög lärartäthet som möjliggör individualiserad undervisning i små grupper med mycket stöd.

Vår personal består av pedagoger för årskurserna F-6. När vi har lediga tjänster på skolan så lägger vi bl a ut dem här nedan och på Skolverkets hemsida. Ibland tar vi även emot praktikanter.

Skicka ett personligt brev och ditt CV till: rektor@skandinaviskaskolan.com