Ansökningsformulär kompletterande svenska2018-05-21T15:30:05+00:00

Ansökningsformulär kompletterande svenska

Vänligen fyll i detta formulär för att ansöka till kompletterande svenska på Skandinaviska Skolan Costa Blanca
Till ansökningsformuläret

Ansökningsformulär – Skandinaviska skolan, kompletterande svenska

t ex 150105

Vårdnadshavare

Om bara en vårdnadshavare finns räcker det att fylla i data för den första vårdnadshavaren här nedan.

t ex 950105

Avgift för kompletterande svenskundervisning 400 € per barn och läsår sätts in på skolans konto.

Denna avgift ska inte betalas in förrän ni fått klart besked om plats.

Inga avgifter återbetalas i händelse av att ert barn måste avsäga sig sin reserverade plats, eller avbryta
sin svenskundervisning vid Skandinaviska skolan Costa Blanca.

Om ni har något annat ni vill fråga om eller komplettera med så kan ni göra det här.

Klicka på Välkommen att skicka in er anmälan nedan. Ett bekräftelsemail samt en kopia på er ansökan kommer då till er inkorg. Om ni inte fått det, kolla er skräppost. Annars vänligen kontakta oss på rektor@skandinaviskaskolan.com

Skandinaviska Skolan Costa Blanca