Ansökningsformulär årskurs F-62018-06-25T08:33:32+00:00

Ansökningsformulär årskurs F – 6

Vänligen fyll i detta formulär för att ansöka till årskurs F – 6 på Costa Blanca
Vi erbjuder även skola för norska elever trinn 1 – 7
Till ansökningsformuläret

Ansökningsformulär – Skandinaviska skolan, årskurs 1 – 6 samt trinn 1 -7

t ex 150105-1122
Fyll i år t ex 2018

OBS! Om barnet tidigare haft särskilt stöd måste bilaga/bilagor som redogör för det särskilda stödet kompletter denna ansökningsblankett, annars är ansökningsblanketten inte giltig.

Lägg till filerna här. De kan vara PDF, JPG, TXT, DOC eller DOCX format

Vårdnadshavare

Om bara en vårdnadshavare finns räcker det att fylla i data för den första vårdnadshavaren här nedan.

t ex 950105-1122
Har ni inget spanskt nummer så hoppa över det

En reserveringsavgift på 500 Euro per barn ska betalas senast 1:a maj (för höstterminen) och senast 1:a november (för vårterminen).

Denna avgift ska inte betalas in förrän ni fått klart besked om plats.

Inga avgifter återbetalas i händelse av att ert barn måste avsäga sig sin reserverade plats, eller avbryta
sin skolgång vid Skandinaviska skolan Costa Blanca.

En elevs terminsavgift är uppdelad i två delar: en reserveringsavgift, samt den resterande delen som ska vara på skolans spanska bankkonto före den 15:e juli för höstterminen respektive före den 1:a
december för vårterminen.

Om ni har något annat ni vill fråga om eller komplettera med så kan ni göra det här.

Klicka på Välkommen att skicka in er anmälan nedan. Ett bekräftelsemail samt en kopia på er ansökan kommer då till er inkorg. Om ni inte fått det, kolla er skräppost. Annars vänligen kontakta oss på rektor@skandinaviskaskolan.com

Skandinaviska Skolan Costa Blanca