Ansökan och avgifter2018-06-25T11:16:39+00:00

Ansökan och avgifter

Skolan har öppen antagning och välkomnar ansökningar under hela året.

Ansökan om plats görs genom att maila ifylld ansökningsblankett till skolan på rektor@skandinaviskaskolan.com. Skolan arbetar efter systemet om syskonförtur.

När skolan har tagit emot ansökan/ansökningarna sätter vi upp ditt/dina barn på kölistan och senast 20 april respektive 20 oktober bekräftar vi platser för nästkommande termin. För att säkra en erbjuden plats måste anmälningsavgiften betalas. Om ingen plats finns tillgänglig kan du välja att stanna kvar på väntlistan eller stryka ditt/dina barn från listan.

Vi är en av få skolor i Spanien som har flexibilitet nog att ta emot elever både för kortare och längre perioder. Hos oss finns allt från elever som har oss som sin huvudskola, till gästelever som stannar ett par månader. Vi anser nämligen att nya influenser, lekar och idéer gynnar en liten skola, och våra elever är därför vana vid att välkomna nya kompisar. För gästeleverna blir det en både spännande och lärorik upplevelse.

Tyvärr finns inte möjlighet att ta emot gästelever läsåret 2018/2019 i de svenska klasserna.